Приватни тренинзи ??? Каква придобивка имаме од приватни тренинзи!!!

449

Центарот за боречки вештини “Д Стронгест & РУТС БЏЏ“ за да излезе во пресрет на се поголемите побарувања за изведување на приватни тренинзи, во наредниот период , ќе почне секој ден покрај редовните тренинзи ( џит кун до, мма, бразилска џиу џица, граплинг, кик бокс, тренизни за одржување на телото ) да овозможи и изведување на приватни тренинзи.

Воена Академија  1524810_10202259670927319_1819056447_n

Приватните тренинзи можат да бидат :
– Приватен тренинг со едно лице – овој тренинг трае 60 минути;
– Приватен тренинг со две лица;
– Приватен тренинг со четири лица;
– Приватен тренинг со осум лица.

14355075_10209555118668953_7952303164412302554_n
ПРИВАТНИТЕ ТРЕНИНЗИ може да бидат водени од:

aaa
Алексовски Ивица – Основач на Центарот за Боречки Вештини “Д Стронгест & РУТС БЏЏ” и Претседател на Македонската Федерација за БЏЏ;

Aleksandar Zatkoski
Заткоски Александар и Пецевски Стефан – професионални БЏЏ и ММА натпреварувачи.

Minhen 2016

Термините на одржување на тренинзите се договараат предходно и директно со Инструкторите – 070 24 22 88 – Алексовски Ивица

– 077 622 319 Заткоски Александар или на

  • меил ivica.jkdmk@gmail.com
    тел. 070 24 22 88 или на маил ivica.jkdmk@gmail.com

Тренинзите можат да се поделат на две групи и тоа :

– тренинзи наменети за лица кои не тренираат во ЏКД ЦБВ (џит кун до, мма, бразилска џиу џица, таи бокс, кик бокс, кондициони тренинзи, тренинзи кои се наменети за намалување на вишокот на килограми);
– тренинзи наменати за редовните членови на ЏКД ЦБВ (џит кун до, мма, бразилска џиу џица, таи бокс, кик бокс, кондициони тренинзи, тренинзи кои се наменети за намалување на вишокот на килограми);

1. Кондициона програма

Оваа програма е наменета за оние кои што сакаат да одржуваат добра
линија и здраво тело,прилагодена за полесно изведување, намалување на масните
наслаги, подобрување на кондицијата, силата и сл.

2. Напредни

– Џит Кун До
– ММА
– Бразилска Џиу Џица
– Таи Бокс – Кик Бокс
3. Почетници

Овој дел е наменет за оние кои немаат воопшто познавање од боречките
вештини и ја опфаќа основната програмата каде што се застапени :
– основните техники на движење ( движење од бокс, кик бокс, таи бокс,
сават, мечување, движење на под );
– основните техники на удар со рака (затворена рака, лакт),
– нога(стапало, колено) (техники од бокс, кик бокс, таи бокс, савате,
– филипино кали, винг чун );
– основни техники на парирање и блокади;
– основни техники на клинч ( во стоечка положба или на под )
( техники од бразилска џиу-џитца, борење, џудо, думог, граплинг );
– основни техники при напад и одбрана од стап (должина 65 см. );
– основни техники при напад и одбрана од нож;
– основни техники на фрлање на под;
– борба на под.
Покрај техниките, на овие тренинзи се изведуваат вежби за зголемување на силата, аеробната издржливост, намалување на масните наслаги, зголемување на анаеробната издржливост, итн…
Ова е ПРЕПОРАЧЛИВО за сите редовни напредни членови и почетници во ЏКД ЦБВ. На еден редовен тренинг Главниот Инструктор не може да им посвети внимание на сите присутни на редовните тренинзи ( некогаш и по 35 членови ) , па затоа би требало да се посетуваат овие
тренинзи за да се совлада побрзо и поквалитетно комплетната ЏКД Програма.