Почетна Клубови

Клубови

Членки на БЏЏФРСМ

Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ – Скопје

Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ” лоциран на ул. Емил Зола бр.10 во Скопје и е најквалитетното место во нашата држава доколку сакате да изучувате некоја боречка вештина или спорт. Имате можност како никаде во нашата држава на простор од 400 м2 да тренирате ММА, МУАИ ТАИ, ЏИТ КУН ДО, БРАЗИЛСКА ЏИУ […]

Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ – Охрид

Клубот за Бразилска Џиу Џица “Д Стронгест & Рутс Охрид” започна со работа во 2012 година а регистриран е во 2013 г во рамките на Македонската БЏЏ Федерација. Клубот работи во сопствена сала на ул. Ѓорче Петров во О. У Христо Узунов. Тренери во клубот се Дејан Чолески и Благоја Трајчевски. Е mail. bjjohrid@hotmail.com

Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ – Куманово

Клубот за бразилска џиу џица Д’Стронгест-Рутс БЏЏ Куманово е основан на 17.06.2013 година од страна на главниот тренер во клубот, Мартин Стефановски. Од основањето до сега, клубот зема учество на бројни семинари и натпреварувања, како во Македонија, така и надвор. Меѓу позначајните турнири спаѓаат: Абу Даби Про – Италија Абу Даби Про – Швајцарија Абу […]

Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ – Прилеп

Клубот за Бразилска Џиу Џица – Д’Стронгест РУТС БЏЏ Прилеп започна со работа во 2012 година, а во 2013 година стана член на Македонската БЏЏ федерација. Тренери во клубот се Катерина Атанасоска и Пеце Ангелески. Клубот има учествувано на повеќе државни и меѓународни натпревари, на семинари со странски и македонски тренери и борци, а исто […]

БУДО – Велес

Д СТРОНГЕСТ – Аеродром

Д Стронгест Аеродром е првиот клуб кој произлезе од клубовите под Д Стронгест. Основан е во 2007 година, со почетна локација во ОУ Лазо Ангеловски во Ново Лисиче, од страна на Бојан Христовски и Златко Ралев, актуелни тренери во клубот. Бојан и Златко се сертифицирани инструктори по Џит Кун До, со долгогодишно искуство во областа […]

Impact Academy – Скопје