Д СТРОНГЕСТ Охрид

Клубот за Бразилска Џиу Џица “Д Стронгест” започна со работа во 2012 година а регистриран е во 2013 г во рамките на Македонската БЏЏ Федерација.

Клубот работи во сопствена сала на ул. Ѓорче Петров во О. У Христо Узунов.

Тренери во клубот се Дејан Чолески и Благоја Трајчевски.

Е mail. bjjohrid@hotmail.com