Почетна Контакт

Контакт

БРАЗИЛСКА ЏИУ ЏИЦА ФЕДЕРАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Адреса: ул”Сава Ковачевиќ” 6/47, Скопје

Контакт телефон: +389 70 24 22 88

  Клубови

  Д СТРОНГЕСТ – Скопје

  0
  Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ” лоциран на ул. Емил Зола бр.10 во Скопје и е најквалитетното место во нашата држава доколку сакате да...

  Д СТРОНГЕСТ Охрид

  0
  Клубот за Бразилска Џиу Џица "Д Стронгест" започна со работа во 2012 година а регистриран е во 2013 г во рамките на Македонската БЏЏ...

  Д СТРОНГЕСТ – Куманово

  0
  Клубот за бразилска џиу џица Д’Стронгест-Рутс БЏЏ Куманово е основан на 17.06.2013 година од страна на главниот тренер во клубот, Мартин Стефановски. Од основањето...

  Д СТРОНГЕСТ – Аеродром

  0
  Д Стронгест Аеродром е првиот клуб кој произлезе од клубовите под Д Стронгест. Основан е во 2007 година, со почетна локација во ОУ Лазо Ангеловски...