“НИШ БЏЏ Опен 2016” – Шест медали за Рутс БЏЏ во Ниш

279

Nis 2016

Тимот на „Рутс БЏЏ“ на Меѓународниот турнир во бразилска џиу џица во Ниш, Србија, освои шест медали.

Nis 2016  Nis 2016

Александар Заткоски во конкуренција на виолетови појаси освои сребрен медал, Стефан Пецевски освои златен медал кај сините појаси, Сандра Јанкова освои две бронзи и во тежинска и во апсолутна категорија.

Кај белите појаси со златен медал се враќа Наде Василевска, а Марија Рисетвска со сребрен медал.

Nis 2016   Nis 2016