Со 5 натпреварувачи – 5 медали, “Sofia BJJ Open 2018”

601

Денес, на силниот меѓународен турнир во Граплинг, нашите Федерација за представуваа 5 репрезентативци од “Д Стронгест & РУТС БЏЏ – Куманово” кои освоиа освоиа 5 медали.

Ане Цветковска

  • категорија сребрен медал
  • апсолутна сребрен медал

Бојан Митевски

  • категорија бронзен медал

Никола Петрушевски

  • категорија златен медал

Андреј Стојановски

  • категорија бронзен медал

Честитки за успехот, а следниот викенд нашите мали шампиони ги носиме на Балканско Првенство во Белград, “Buduci Shampioni 4” во Белград, Србија.