Пренос во живо од Интернационалниот турнир во бразилска џиу џица во Сараево

610

Денес со почеток од 11.00 часот во Сараево ќе се одржи 5-тиот по ред силен меѓунаредоен турнир во бразулска џиу џица  “EAST EUROPEAN BJJ OPEN 2017”.

На денешниот турнир нашата држава, федерација и тим ќе ја представат неколку наши натпреварувачи. Стефан Пецевски за прв пат ќе се бори во категорија на виолетови појаси, а Бојан Здравевски за прв пат ќе се бори на бџџ турнир воопшто.

Во тимот исто така се Надежда Василевска и Бојан Митковски кои досега имаат освојувано значајни успеси.

Да им посакаме успех на нашите преставници, а за Ваше уживање во овој евент благодарение на организаторот ќе имате можност да го пратите во живо на следниот линк…

https://www.youtube.com/channel/UCYHmimCPPVHLkfVDyPxGHDg/live