УСПЕШНА 2016 ГОДИНА ЗА НАШИОТ БЏЏ & ММА ТИМ “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ” !!!

462
 14642515_1095267567189705_3556818800213011767_n 14753426_1132293473520607_1584897468218849840_o 15137556_10210076184055262_4719208246608250031_o
Оваа година освоивме многу медали, освоивме многу турнири, оние кои веќе ги знаеме ги продолжија своите успеси, но не радува и тоа што имаме млади надежни идни шампиони!!!
На ниво на нашата Федерација за Бразилска Џиу Џица во нашиот клуб во Центарот за боречки вештини “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ” ги имаме тројцата НАЈУСПЕШНИ за оваа година.
 
ЗА НАЈУСПЕШНИ СПОРТИСТИ НА НИВО НА ФЕДЕРАЦИЈА СЕ:
14581511_1095267913856337_1068891360864697030_n 14462953_1089403234442805_7205711127391287650_n 14606481_1095267553856373_474589123283165368_n
– во категорија на момчиња НАЈУСПЕШЕН е СТЕФАН ПЕЦЕВСКИ со освоени 11 медали во БЏЏ (7 златни медали) и извојувани 4 победи во ММА – Државен Првак во БЏЏ!!!
   Nis 2016 14479790_10209614685998099_7050848795669927693_n 14563310_10209614695238330_8596376224700645419_n
– во категорија на девојки НАЈУСПЕШНА е НАДЕЖДА ВАСИЛЕВСКА со освоени 4 медали во БЏЏ (3 златни медали) – Државен Првак во БЏЏ;
img_4243 3-2 13417699_10208704746210173_5775582308241474646_n
– во категорија на деца од 4 до 12 години НАЈУСПЕШНА е ДАНИЕЛА АЛЕКСОВСКА со освоени 7 медали (6 златни медали од кои 3 во бџџ + 3 џудо), ДРЖАВЕН ПРВАК ВО БЏЏ и ДРЖАВЕН ПРВАК ВО ЏУДО!!!
Minhen 2016 3 14469499_10209614766040100_4879407344841670024_n
Се надеваме дека следнава 2017 година ќе продолжиме со нашите успеси каде што на високо ниво ја представуваме Македонија, нашата Федерација, нашиот тим “Д СТРОНГЕСТ & РУТС БЏЏ”!!!
 
OSSSS!!! СРЕКНА НОВА 2017 ГОДИНА!!!