ММА турнир помеѓу членовите од нашите “Д Стронгест” клубови

384

mma turnir 2015

На 9 мај 2015 година во салата во Кисела Вода со почеток од 11.00 часот ќе се одржи ММА турнир помеѓу нашите членови од “Д Стронгест” клубовите:

– Д Стронгест ММА Тим (Кисела Вода);

– Д Стронгест ЏКД (Кисела Вода);

– Д Стронгест Аеродром;

– Д Стронгест Тафталиџе;

– “РУТС”БЏЏ клубовите кои се во салата во Кисела Вода.

Борбите ќе траат 5 минути. Секој борец мора да биде опремен со:

Kaciga Box

– заштитна кацига (без заштитна мрежа);

mouthguard_predator_grey_orange_1500_05_1
– штитници за заби;

– штитници за гениталии;

dsc_0449_compo_2

– штитници за нозе (еластични штитници за нозе);

MMA new 2

– мма ракавци;

– “Д Стронгест” маица и бермуди.

За надобриот борец ќе следува награда!!!

Борбите ќе ги суди еден официјален судија, а ќе има два странични – помошни судии.

Паровите ќе бидат направени пред почетокот на турнирот.

Доколку има повеќе пријавени борци, ќе се одржат повеќе борби во една категорија за да имаме победник во категорија.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е СЕКОЈ БОРЕЦ ДА НАПРАВИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД на Спортска медицина и да донесе уверение!!! Без уверение нема да може да се бори на турнирот.

Поради ограниченост со просторот во салата ќе може да прусуствуваат само борците со своите тренери!!! За останатите влезот е забранет !!!